Weibulls Dubbelhacka 46cm

Weibulls Dubbelhacka 46cm

Weibulls Hacka 47cm

Weibulls Hacka 47cm

Weibulls Gnagskydd svart nät 60cm 55-60cm

Gnagskydd av styvt svart nät av HDPE plast med UV-stabilisator som enkelt sätts runt stammen utan att behövas fästas i trädet.

Ett enkelt sätt att skydda träd mot skador av djur. Passar lika bra för unga träd med tunn bark som ofta angrips av gnagare och andra djur, som lite äldre väl etablerade träd. Det bildas ingen kondens eller mögel mellan skyddet och stammen då luften kan cirkulera fritt. Genom nätet får hela växten samtidigt mycket ljus, vilket gynnar tillväxten av stam och rotsystem. Nätet öppnar sig vartefter trädet växer.

Mått: Ø 70 mm.

39,90 kr
Tillgänglighet: I Lager
SKU
ec660008

Gnagskydd av styvt svart nät av HDPE plast. Nätet är behandlat med UV-stabilisator för att behålla både färg och kvalitet i utomhusklimat.

Gnagskydd är ett enkelt sätt att skydda träd mot skador av djur. Passar lika bra för unga träd med tunn bark som ofta angrips av gnagare och andra djur, som lite äldre väl etablerade träd.

Det bildas ingen kondens eller mögel mellan skyddet och stammen eftersom luften kan cirkulera fritt. Genom nätet får hela växten samtidigt mycket ljus, vilket gynnar tillväxten av stam och rotsystem.

Gnagskyddet är ett nätrör som är uppskuret i längdriktningen, det är därför lätt att öppna och sätta runt stammen. Det är styvt så det sitter uppe utan att behöva fästas i trädet, med risk för att skada det. Nätet öppnar sig vartefter trädet växer.

Säljs i två längder: 60 respektive 80 cm med Ø 70 mm

Går att klippa av för bästa passform.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Weibulls Gnagskydd svart nät 60cm 55-60cm