Weibulls Ogräsmedel 5L OgräsNIX 3/KRT DubbelEffekt 9,5%

Weibulls Ogräsmedel 5L OgräsNIX 3/KRT DubbelEffekt 9,5%

Substral Ogräsmedel 5L 3st/krt

Substral Ogräsmedel 5L 3st/krt

Weibulls ogräsmedel 3l 4/KRT OgräsNIX TrippelEff

OgräsNIX Teippel Effekt är ett unikt och patenterat trippelverkande bekämpnings-
medel för effektiv bekämpning av ogräs och annan oönskad vegetation på hårdgjorda ytor som grusplaner, stenplattor, betong, asfalt etc. 3L dunk med spray/skum-funktion i munstycke på slang (90 cm lång) används med fördel på mindre ytor för att bekämpa enstaka ogräsplantor och minimera påverkan på annan växtlighet.

 

199,00 kr
Tillgänglighet: I Lager
SKU
ec4265

OgräsNIX Trippel Effekt är ett unikt och patenterat trippelverkande bekämpningsmedel för effektiv bekämpning av ogräs och annan oönskad vegetation på hårdgjorda ytor som grusplaner, stenplattor, betong, asfalt etc.

OgräsNIX TE innehåller bara 6% ättika men får sina unika, extra effektiva egenskaper, av två extra tillsatser som helt saknas i traditionell ogräsättika. Egenskaperna, ett ytavspännade s.k. vätmedel och ett protein, gör att ogräset bekämpas snabbare, med högre effekt och under längre tid trots att OgräsNIX TE räcker till dubbelt så stor yta och har mindre miljöpåverkan. Ogräset dör inom ett par timmar efter behandlingen. Upprepade behandlingar kan förhindra små och ytliga rötters fortsatta tillväxt och nya frön från att börja växa.

OgräsNIX TE är biologiskt nedbrytbar (bryts snabbt ner till koldioxid och vatten) och helt fri från glyfosater.

GÖR SÅ HÄR FÖR BÄSTA EFFEKT:

För bästa effekt - behandla i torrt, soligt och vindstilla väder. Ju tidigare (dygnsmedeltemperatur över 8°C) i tillväxtsäsongen behandlingen börjar när ogräsets rotsystem och fröer ej har hunnit sprida sig - desto bättre blir resultatet. Håll munstycket nära ogräsplantan för minska spraydimma och vindavdrift. Upprepa behandlingen vid behov.

OBS! Använd ogräsmedel med försiktighet. För att undvika risker för människors hälsa och miljön, följ bruksanvisningen noga.

Endast för utomhusbruk. All annan användning är otillåten om den inte särskilt tillåtits. Undvik behandling vid blåsigt, regnigt eller fuktigt väder. Undvik spill på trädgårdsmöbler, prydnadsväxter och annan växtlighet som ska bevaras. Observera att marksten och träytor kan blekas under en övergående period. Skölj av med vatten vid stänk.

Förvara OgräsNIX TE svalt och väl tillsluten. Förorena inte vatten med produkten eller dess innehåll.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Weibulls ogräsmedel 3l 4/KRT OgräsNIX TrippelEff