Weibulls Jungfrun i det gröna Vit Nigella Albion black pod

Weibulls Jungfrun i det gröna Vit Nigella Albion black pod

Weibulls Vallmo, orient Coral reef

Weibulls Vallmo, orient Coral reef

Weibulls Vallmo,jätte orient röd Papaver orientale L

Jättevallmo är en av de mest populära perennerna i våra trädgårdar. Bjuder på fantastisk blomning i försommartid. Passar för solintensiva lägen och klarar torka bra efter etablering.

Reducerat pris 22,41 kr var 24,90 kr
Tillgänglighet: I Lager
SKU
ec7025

Jättevallmo är en av de mest populära perennerna i våra trädgårdar. Bjuder på fantastisk blomning i försommartid. Passar för solintensiva lägen och klarar torka bra efter etablering. Får fina fröställningar efter blomningen.

Förodling: Så glest och ytligt på fuktad såjord. Omplantera till en per kruka när plantorna vuxit till sig. Plantera ut på växtplatsen på försommaren efter omskolning. Förodling kan också göras utomhus i skyddat läge och då flyttas den lilla plantan till rätt plats vid omplanteringen.

Direktsådd: Enklaste sättet att så vallmo är med direktsådd. Så direkt på växtplatsen på fuktig jord i april till juni. Håll jorden fuktig tills fröna grott.

Vallmo är flerårig och självsår sig gärna där den trivs. Bladen vissnar ner efter blomningen vilket gör att den gärna får växa med annat som fyller ut i högsommartid.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Weibulls Vallmo,jätte orient röd Papaver orientale L